Het project De locatie De woningen Het nieuws Gebroeders Blokland Bloklandthuis Downloads Contact

22 november 2019

Opleveringen in zicht!

Wat wordt er hard gewerkt aan de binnenzijde van de woningen en appartementen... Tegelen, aftimmeren en monteren. De oplevering komt in zicht! Van fase 3 zijn ze zelfs allemaal ingepland!

23 mei 2019

De eerste kappen geplaatst

Bij bouwnummers 37 - 42 worden de dragende binnenmuren van de tweede verdieping geplaatst, dat begint dus echt vorm te krijgen! De eerste kappen zijn geplaatst bij bouwnummers 43-46. De metselaar is bij de bouwnummers 55-63 met de tweede verdieping bezig en bij bouwnummers 64-68 metselt hij aan de eerste verdieping. Nog even geduld en dan kunnen we starten met de kopers kijkmomenten... altijd leuk om te laten zien hoe het er nu in het echt uitziet.

24 april 2019

Xcellent uitverkocht!

Iedere woning in nieuwbouwwijk Xcellent heeft een bewoner. Alle woningen en appartementen zijn inmiddels verkocht. We wensen alle kopers veel toekomstig woonplezier!

4 april 2019

Update van de bouw

De bouwnummers 37-42 zijn goed veranderd. Zo zijn de eerste verdiepingsvloeren geplaatst en ook de eerste kozijnen zijn al gesteld. En de komende weken zal de metselaar hier aan de slag gaan. Bij de herenhuizen van bouwnummer 43-46 starten we aan de laatste van de vijf verdiepingsvloeren.

4 maart 2019

Door weer en wind

Door weer en wind gaan ze stevig door...De bouwvakkers van Xcellent in Lexmond. De eerste verdiepingsvloer is bij alle woningen aan de dijk geplaatst. Het is goed te zien dat we echt de lucht in gaan. Ondertussen zijn er kozijnen geplaatst, muren gelijmd en ook het metselwerk is steeds duidelijker zichtbaar.

30 januari 2019

Vorst en sneeuw op de bouw

Ondanks de vorst en de sneeuw hebben we niet stil gezeten en gedaan wat we konden. De begane grond van bnrs. 37 t/m 42 is geplaatst. Bij bnrs. 43 t/m 54 en een deel van bnrs. 55 t/m 63 is het eerste deel van het souterrain gemetseld. Bij bnrs. 47 t/m 49 zijn de dragende binnenwanden gelijmd. Verder is het leidingwerk, de elektra en het loodgieterswerk van de begane grond van bnrs. 64 t/m 68 gereed.

10 januari 2019

Nog maar twee herenhuizen vrij!

Er zijn nog maar twee herenhuizen vrij in de laatste fase van de nieuwbouwwijk Xcellent in Lexmond. Wilt u wonen in één van deze riante woningen? Neem dan direct contact op met Luuk van Leuk Makelaars 0183-668 811

10 december 2018

Een blik op de bouwplaats

De bouw ligt er al weer anders bij dan met het startbouw event. Er is veel werk verricht aan de begane grond vloeren. De begane grond vloer van bnr 47 t/m 54 is afgestort. Het leidingwerk, elektra en de mechanische ventilatie zijn op de begane vloer van bnr 55 t/m 63 gemonteerd. Bij bnr 64 t/m 68 is de draagconstructie voor de begane grond vloer boven het souterrain geplaatst. Daarnaast is er gestart met het lijmen van de kalkzandsteenblokken bij bnr. 43 t/m 46.

26 november 2018

Voortgang bouwplaats fase 3 en 4

De bouwvakkers van Xcellent hebben zich de afgelopen weken onder andere bezig gehouden met de funderingen van de woningen. Op de afbeelding is te zien hoe de fundering van de begane grond van bnr. 43 - 54 gestort wordt.

9 november 2018

Xcellent fase 2 opgeleverd

De woningen van Xcellent fase 2 zijn opgeleverd. We wensen de nieuwe bewoners heel veel plezier in hun nieuwe Thuis!

12 oktober 2018

Voortgang van de bouw fase 3 en 4

De afgelopen weken is er al veel gebeurt op de bouwplaats van Xcellent. De liftputten zijn geplaatst en de kistfundering van bnr 43 t/m 68 is gemaakt. Verder is de betonbewapening gevlochten en is de vloer van het souterrain van bnr 43 t/m 54 gestort.

2 juli 2018

Start bouw Fase 4!

Ruim 84% van de woningen is verkocht waardoor wij in juli al zijn gestart met de bouw. Als u nu nog in stapt, heeft u nog goed de tijd om de verhuizing voor te bereiden, maar hoeft geen jaren meer te wachten.

23 november 2017

Feestelijke aftrap start bouw fase 2

Donderdag 23 november was de aftrap voor de bouw van 16 woningen in fase 2 van Xcellent te Lexmond. Wethouder Van Middelkoop voltooide samen met kinderen van nieuwe bewoners een enorme puzzel met een impressie van het project. Aansluitend was de feestelijke voortzetting in Huis het Bosch in Lexmond. Daar konden toekomstige bewoners met elkaar kennis maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111