Het project De locatie De woningen Het nieuws Gebroeders Blokland Bloklandthuis Downloads Contact
Home 63
Interesse in een herenhuis of appartement?

Enkele beelden van eerdere fases

Na succesvolle verkoop eerste fases

Start verkoop derde fase
december 2017!

De 6 twee-kappers, 8 rijwoningen en 1 vrijstaande woning uit fase 1 zijn prachtig geworden, zelfs mooier dan de tekening zijn veel gehoorde reacties. De bewoners voelen zich er ondertussen al helemaal thuis! Ook de tweede fase van Xcellent met mooie rijwoningen en tweekappers is al helemaal uitverkocht. Omdat er veel vraag is naar appartementen, omvat fase 3 zowel appartementen als herenhuizen.

Luuk Ophoff van Woonaccent Makelaars

Samen een woondroom realiseren

Luuk Ophoff is een makelaar die buiten gebaande paden durft te denken. Dat merk je direct aan de trendy maar huiselijke inrichting van zijn kantoor. Hij verkoopt individuele woonbeleving in plaats van stenen, panden en nieuwbouwprojecten.

Luuk: ‘Het doel is om samen met kopers een woondroom te realiseren binnen de unieke karakteristieken van een woning en een locatie.’

Dat dit doel bereikt wordt blijkt wel uit het succes van Xcellent. De locatie is uniek te noemen. Landelijk, vlakbij het centrum, op een steenworp afstand van de rivier de Lek en met 15 autominuten sta je in Utrecht. Er zijn heel wat jaren voorbij gegaan alvorens het project in verkoop kwam. Eenmaal zover werden de woningen uit fase 1 en 2 succesvol verkocht.

Luuk: ‘Het is altijd uitdagend om te zoeken naar hoe je een woonwens werkelijkheid kunt maken.’

Interesse in een herenhuis of appartement?
Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111