Herenhuis Jade

  - Herenhuis Jade - bnr 64 2

Jade

De grote, lichte woon­keuken van type Jade bevindt zich op de begane grond, met brede schuif­­deuren naar het terras aan de achterzijde. In de keuken neemt u de trap naar de living. De living beslaat de gehele eerste verdieping van dit riante herenhuis. Op de tweede verdieping bevinden zich de master bedroom en twee ruime (kinder)slaapkamers. Daartussenin ligt de ruime badkamer met ligbad. Naast de trap beschikt u over een praktische bergruimte. De derde verdieping is dan misschien een extra trap op, maar het is wel de allermooiste ruimte van het hele huis. Kun je mooier ontwaken dan met een cappuccino in bed en vrij uitzicht over de uiter­waarden? Of wordt de ‘zolder’ het mooiste atelier dat je ooit had kunnen wensen? Vier woonlagen? Nee, eigenlijk zijn het er vijf! Onder je woning heb je nog een inpandige garage met alle ruimte.

LET OP! de getoonde plattegronden geven slechts een sfeerbeeld en kunnen iets afwijken. De juiste plattegronden met afmetingen kun je vinden onder downloads.

Kenmerken
Jade

Aantal slaapkamers 3
Gebruiksoppervlakte 245
Inhoud (incl. berging) 891
Prijs v.o.n. v.a. € 509.500

Karakter

Grote, lichte woon­keuken Brede schuif­­deuren naar het terras Extra praktijk/werkkamer op de begane grond Grote raampartijen voor- en achterzijde

Plattegronden

Bekijk ook de andere woningen